منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان

اوکراین: امکان بازیابی کامل برق ۹ استان را نداریم

معاون دفتر ریاست جمهوری اوکراین می‌گوید به دلیل حملات به زیرساخت‌های انرژی، بیش از ۱.۳ میلیون نفر اکنون بدون برق هستند و وضعیت خاموشی در این کشور دشوار است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۵ - ۰۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 23
کد خبر: ۱۵۵۷۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، «کریلو تیموشنکو» معاون دفتر ریاست جمهوری اوکراین شامگاه شنبه از قطعی برق گسترده در این کشور بر اثر عملیات نظامی ویژه روسیه در منطقه دونباس خبر داد.

تیموشنکو در مصاحبه‌ای تلویزیونی گفت: «به دلیل حملات به زیرساخت‌های انرژی، مشترکان در ۹ استان اوکراین بدون برق مانده‌اند؛ امکان بازیابی کامل انرژی وجود ندارد و بیش از ۱.۳ میلیون نفر اکنون بدون برق هستند».

به نوشته وبگاه «ریانووستی»، وی با بیان اینکه شمار اوکراینی‌های فاقد برق در روز شنبه ۲.۷ میلیون نفر بود که این رقم کاهش پیدا کرد، توضیح داد: «اکنون وضعیت در هر منطقه بسیار دشوار است... ما باید در برابر خاموشی مقاومت کنیم».

«ولودیمر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین نیز بامداد پنجشنبه ضمن اشاره به نابودی سه تأسیسات حوزه انرژی این کشور در جریان حملات روسیه، گفت خسارات جدیدی به زیرساخت‌های حیاتی اوکراین وارد شده است. 

وزارت دفاع روسیه دوشنبه هفته قبل اعلام کرد که تأسیسات کنترل و فرماندهی ارتش اوکراین و سیستم‌های انرژی این کشور را با موشک و پهپاد هدف قرار داده و تمام اهداف برنامه‌ریزی‌شده برای این عملیات محقق شدند.

نیروهای روس طی چند روز اخیر با حملات هوایی گسترده و شدید، تأسیسات و زیرساخت‌های انرژی اوکراین را هدف قرار داده‌اند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار